{“dynamic”:true,”content”:”post_title”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“}}

november 27, 2016

Al bijna 200 aanmeldingen voor presentatieavond Holwerd aan Zee op 6 december!

Dinsdag 6 december is het zover. De presentatie van de uitkomsten van het MIRT onderzoek. En we kijken vooruit! Wanneer opent Hotel Holwerd en wat brengt het culturele jaar 2018?

Het projectteam MIRT legt de laatste hand aan de conclusies van het haalbaarheidsonderzoek. Naast conclusies komt het projectteam met aanbevelingen. Deze worden voorgelegd aan Minister Schultz van Haegen.

Maar er wordt ook vooruit gekeken! We verwachten hoog bezoek in 2017 en gaan alvast beginnen! Eigenlijk is het al begonnen want het kwelderetalageproject van Staatsbosbeheer is inmiddels geopend. En wat kan de regio daarmee?

2017 is ook het jaar voorafgaand aan 2018. Wat gaan we doen met Sense of Place? Een beeld van Wachten op Hoog Water is al klaar en er loopt nu een actie om ook het tweede beeld te realiseren. En er is ook nog Hotel Holwerd, het living lab met al de studenten die werken aan het project en nog veel meer…

Komt u ook naar de presentatieavond? We gaan al richting de 200 aanmeldingen en vol is vol. Aanmelden kan via de link https://holwerdaanzee.mghosting.nl/