Delen op Pinterest

- Wachten op Hoog Water

In 2018 wordt volop feest gevierd, kunst bekeken, muziek gemaakt en samen gewerkt. Veel van wat er tijdens LWD2018 gebeurt, is van tijdelijke aard. Natuurlijk laten de feesten een blijvende indruk achter, maar er is een aantal projecten dat toekomstbestendig is. Eén van deze projecten is "Wachten op hoog water" van Jan Ketelaar.

- Cafe Holwerd

Op 12 juni 2017 zal in MFA “De Ynset” de eerste Café Holwerd avond gehouden worden. Tijdens deze avond zal de voortgang en planning van het project besproken en resultaten van verschillende onderzoeken gepresenteerd worden.

Nieuws

Meer nieuws

23/06/2017 - Holwerd aan Zee in Den Haag

Deze week is de werkgroep Holwerd aan Zee actief geweest in Den Haag. Zo werd het Algemeen Overleg Water van de Kamercommissie Infrastructuur en Milieu bijgewoond vanwege de evaluatie van het Deltaprogramma. Een evaluatie met vijf aandachtspunten die Holwerd aan Zee op het lijf geschreven zijn. Het gesprek met VVD Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg – met hoger Onderwijs & Wetenschap in portefeuille - was positief vanwege het Living Lab Holwerd aan Zee

18/06/2017 - Holwerd aan Zee tevreden over symposium Koninklijk Paleis

De werkgroep Holwerd aan Zee kijkt tevreden terug op het symposium in het Koninklijk Paleis. Dit symposium vond 15 juni 2017 plaats in het Paleis op de Dam en gastheer en gastvrouw waren Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.

Referentie Johannes Kramer (FNP Gedeputeerde Fryslân)

Johannes Kramer (Provincie Fryslan): "Holwerd aan Zee, van droom tot realisatie. Ik ben enthousiast, u ook?"

Johannes Kramer (FNP Gedeputeerde Fryslân)