Delen op Pinterest

- Wachten op Hoog Water

In 2018 wordt volop feest gevierd, kunst bekeken, muziek gemaakt en samen gewerkt. Veel van wat er tijdens LWD2018 gebeurt, is van tijdelijke aard. Natuurlijk laten de feesten een blijvende indruk achter, maar er is een aantal projecten dat toekomstbestendig is. Eén van deze projecten is "Wachten op hoog water" van Jan Ketelaar.

- Vooruitkijken naar 2017

Op een druk bezochte presentatieavond van Holwerd aan Zee aan bewoners en belangstellenden werd vooruit gekeken naar het jaar 2017

Nieuws

Meer nieuws

23/05/2017 - Het MIRT onderzoek met alle deelrapportages nu online

Met Holwerd aan Zee hebben de bewoners van Holwerd het initiatief genomen om de economie en de leefbaarheid van het dorp en Noordoost Fryslân een impuls te geven. Kern van het plan is om een doorbraak in de zeedijk te forceren om zo de verbinding tussen het Werelderfgoed Waddenzee en het achterland te herstellen.

18/05/2017 - Uitnodiging Café Holwerd aan Zee Vrijdag 26 mei 16.00 – 20.00 uur

Beste inwoners van noordoost Fryslân, Rondom Holwerd speelt er van alles op dit moment. Het project Holwerd aan Zee is volop in ontwikkeling. Wij merken dat er heel veel mensen zijn met vragen rondom het project, maar ook projecten als Hotel Holwerd en Sense of Place hebben de nodige belangstelling. Omdat het gaat om uw leefomgeving nodigen wij u van harte uit om meer te weten te komen over de actuele ontwikkelingen.

Referentie Van der Ploeg (Wethouder gemeente Dongeradeel)

Je moet dit plan niet “dood onderzoeken” Willen is kunnen!

Van der Ploeg (Wethouder gemeente Dongeradeel)