Delen op Pinterest

- Wachten op Hoog Water

In 2018 wordt volop feest gevierd, kunst bekeken, muziek gemaakt en samen gewerkt. Veel van wat er tijdens LWD2018 gebeurt, is van tijdelijke aard. Natuurlijk laten de feesten een blijvende indruk achter, maar er is een aantal projecten dat toekomstbestendig is. Eén van deze projecten is "Wachten op hoog water" van Jan Ketelaar.

- Vooruitkijken naar 2017

Op een druk bezochte presentatieavond van Holwerd aan Zee aan bewoners en belangstellenden werd vooruit gekeken naar het jaar 2017

Nieuws

Meer nieuws

24/03/2017 - Let's make Holwerd great again

23-03-2017 Zo'n zeventig studenten, docenten, experts en betrokken inwoners van Holwerd zorgden samen dinsdag 21 maart voor een inspirerende themadag over 'Holwerd aan Zee'. De Themadag Holwerd aan Zee werd georganiseerd door Hogeschool van Hall Larenstein in samenwerking met Delta Talent. Lees hier het complete artikel op www.Deltatalent.nl

16/02/2017 - Programma bijeenkomst 21 maart over Holwerd aan Zee

Op dinsdag 21 maart organiseert Hogeschool Van Hall Larenstein in samenwerking met Delta Talent een bijeenkomst over ‘Holwerd aan Zee’ in Holwerd. Naast Van Hall Larenstein zullen ook studenten van de Hogeschool van Rotterdam en Zeeland aanwezig zijn. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en aanmelden is verplicht.

Referentie Canisius Smit (DLG)

Holwerd aan Zee is een haalbaar project. Advies: probeer niet van de kelderdirect op de zolder te komen, maar ga tree voor tree.

Canisius Smit (DLG)