Delen op Pinterest

- Wachten op Hoog Water

In 2018 wordt volop feest gevierd, kunst bekeken, muziek gemaakt en samen gewerkt. Veel van wat er tijdens LWD2018 gebeurt, is van tijdelijke aard. Natuurlijk laten de feesten een blijvende indruk achter, maar er is een aantal projecten dat toekomstbestendig is. Eén van deze projecten is "Wachten op hoog water" van Jan Ketelaar.

- Cafe Holwerd

Op 12 juni 2017 zal in MFA “De Ynset” de eerste Café Holwerd avond gehouden worden. Tijdens deze avond zal de voortgang en planning van het project besproken en resultaten van verschillende onderzoeken gepresenteerd worden.

Nieuws

Meer nieuws

12/07/2017 - Holwerd aan Zee naar Europees Parlement in Brussel

De werkgroep Holwerd aan Zee heeft maandag 10 juli een bezoek gebracht aan het Europees Parlement (EP) in Brussel om HaZ onder de aandacht te brengen bij CDA / EVP Europarlementariër Esther de Lange. In Brussel bleek dat ook Europarlementariër Lambert van Nistelrooij aanwezig was. Met beide EP leden is een goed gesprek gevoerd over de verschillende Europese fondsen.

23/06/2017 - Holwerd aan Zee in Den Haag

Deze week is de werkgroep Holwerd aan Zee actief geweest in Den Haag. Zo werd het Algemeen Overleg Water van de Kamercommissie Infrastructuur en Milieu bijgewoond vanwege de evaluatie van het Deltaprogramma. Een evaluatie met vijf aandachtspunten die Holwerd aan Zee op het lijf geschreven zijn. Het gesprek met VVD Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg – met hoger Onderwijs & Wetenschap in portefeuille - was positief vanwege het Living Lab Holwerd aan Zee

Referentie Riemke Bierma

"Sa lang as it kin gean ik hjir net wei!" Mevr Bierma is 20 augustus 1920 geboren op de boerderij van Hoogland , "Trije-boere-húzen", een buurtschap ten noordoosten van Holwerd.

Riemke Bierma