Jouw Hulp

Samen bouwen aan een sterk Noordoost Fryslân!

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Als werkgroep Holwerd aan Zee zijn we sinds september 2013 volop in de weer met de regio. Ondertussen hebben we een groot draagvlag gecreëerd en zijn de kosten en baten in beeld gebracht.

Doelstelling voor de vervolgfase is om een verdiepingsslag te maken op elk onderdeel om over een paar jaar uit te komen op een uitvoeringsovereenkomst die staat en waar stakeholders zich graag aan committeren.

Om dit proces succesvol te laten zijn is hulp natuurlijk altijd welkom. Jij kan meehelpen aan het project Holwerd aan Zee. Graag komen we met jou in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op en vermeld waarmee jij ons verder kan helpen. Dit kan op verschillende manieren. Denk aan financiële hulp, het toevoegen van kennis en kunde, operationele ondersteuning in bijvoorbeeld secretariële werkzaamheden, content management, online marketing, verhalen schrijven, foto’s of video’s maken, social media beheer, analysemanagement, systematiseren, investeringsbegrotingen maken etc.

Vermeld duidelijk je NAW gegevens en aangeboden vaardigheden waarmee jij ons kan helpen. Open suggesties zijn welkom!