Delen op Pinterest

- Cafe Holwerd

Op 12 juni 2017 zal in MFA “De Ynset” de eerste Café Holwerd avond gehouden worden. Tijdens deze avond zal de voortgang en planning van het project besproken en resultaten van verschillende onderzoeken gepresenteerd worden.

De onderzoeken vallen allemaal onder het Kennis Centrum Natuur en Leefomgeving project van de drie groene onderwijsinstellingen Hogeschool Van Hall Larenstein, Nordwin College en Hogeschool Inholland. Deze gaan over ‘de betrokkenheid, meerwaarde en zorgen voor de burgers’, ‘Kweldertoerisme’, ‘Wandelpad van Holwerd naar de kwelder’, ‘Benchmark onderzoek bij andere dorpen’. Daarnaast zal de stichting Holwerd aan Zee en Staatsbosbeheer aanwezig zijn. Na de korte presentaties zal er een soort markt zijn waar u uw eigen vragen en zorgen kunt delen bij de verschillende onderwerpen (die hierboven genoemd zijn).

De avond zal beginnen om 20:00 in het MFA, vanaf 19:30 staat een bakje koffie of thee voor u klaar. Aanmelden voor de avond is niet verplicht, maar als u laat weten via dit facebook event of u aanwezig bent kunnen we daar rekening mee houden.

Nodig al uw buren, vrienden en familie uit voor deze avond over Holwerd aan Zee

< Terug naar de tijdlijn