Delen op Pinterest

Werkgroep Holwerd aan Zee en Taskforce Deltatechnologie slaan handen ineen

18 maart 2015

Vandaag heeft de werkgroep een succesvol gesprek gehad met het Kernteam Deltatechnologie van de Topsector Water over Holwerd aan Zee. Hele Kernteam was enthousiast en de Taskforce Deltatechnologie (TFTD) gaat voor de werkgroep Holwerd aan Zee aan de slag. De TFDT doet concrete voorstellen om: projecten beter, sneller en goedkoper in realisatiefase te brengen;projecten zo vorm te geven dat innovaties kunnen ontstaan en om nieuwe projecten te initiëren. Voor Holwerd aan Zee zal de TFDT aan de slag met vier hulpvragen vanuit Holwerd.

zie voor meer info http://www.bouwendnederland.nl/vakgroepen/vakgroep-deltabouwers/taskforce-deltatechnologie

Later meer...

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën