Delen op Pinterest

Wadden café: economische kansen in de kustzone.

29 april 2015

Gratis entree, kom op tijd, vol is vol. Vanaf 2015 gaat de Waddenacademie vier keer per jaar tijdens een zogeheten Wadden café de Waddenregio in om met bewoners van het gebied het gesprek aan te gaan over zaken die in het gebied spelen.

Op 11 mei is het Wadden café in Holwerd. Directielid Cultuurhistorie dr. Meindert Schroor zal de avond voor de pauze starten met een inleiding over de (cultuur) historie van het gebied waar we die avond te gast zijn. Na de pauze zal  prof.dr. Jouke van Dijk, directievoorzitter en portefeuillehouder Economie vertellen over economische kansen in de kustregio. Uiteraard is er ruimte voor vragen en gelegenheid tot discussie. De avond wordt in goede banen geleid door Bert Looper, directeur van Tresoar.

Datum: 11 mei 2015
Locatie: Hotel de Gouden Klok in Holwerd 
Tijdstip: 19:30-21:30

Gratis entree, kom op tijd, vol is vol.

Meer info klik hier

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën