Delen op Pinterest

Uitnodiging presentatieavond Holwerd aan Zee en Sense of Place

7 januari 2018

2018, onrust in Fryslân! 2018 kende een stormachtig begin, met dat oer-Hollandse onstuimige gevoel niet alles helemaal in de hand te hebben Dat maakt ons creatief, nieuwsgierig en weerbarstig. 2018, het jaar van de waarheid en de start van een nieuw tijdperk? Jawis! 2018 is dé kans om te laten zien wie we zijn, waar we vandaan komen en vooral waar onze toekomst ligt. Onrust in Fryslân!

De toekomst begint vandaag. Wat zijn onze kansen?

Hoe kan een rijk gebied als de Waddenkust last hebben van krimp? De Wadden met al haar charme, Werelderfgoed en de eeuwenoude strijd tegen het water: terpen, kerken, dijken, inpoldering en kweldervorming. Het Noorden heeft het allemaal. De hoogste tijd om dat te laten zien.

16 januari gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Wat moet er in en na 2018 in het Noorden gebeuren? En hoe pakken we dat aan? Wat kunnen we leren van de goede voorbeelden die er zijn? Dit gesprek gaan we graag aan met kustbewoners, ondernemers, grondeigenaren, bestuurders, shareholders en andere belangstellenden. We hopen iedereen te mogen begroeten die hierover met ons mee wil praten.

Aanmelden kan t/m 15 januari en direct hier https://holwerdaanzee.mghosting.nl

Klik hier voor het programma onder voorbehoud

 

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën