Delen op Pinterest

Uitnodiging Café Holwerd aan Zee Vrijdag 26 mei 16.00 – 20.00 uur

18 mei 2017

Beste inwoners van noordoost Fryslân, Rondom Holwerd speelt er van alles op dit moment. Het project Holwerd aan Zee is volop in ontwikkeling. Wij merken dat er heel veel mensen zijn met vragen rondom het project, maar ook projecten als Hotel Holwerd en Sense of Place hebben de nodige belangstelling. Omdat het gaat om uw leefomgeving nodigen wij u van harte uit om meer te weten te komen over de actuele ontwikkelingen.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en mee te praten over alles wat speelt rondom Holwerd aan Zee. Café Holwerd aan Zee is geopend van 16.00 – 20.00 uur en kent geen officieel programma. Het is een ‘open café’ waarbij een ieder op elk gewenst moment deel mag nemen aan de gesprekken die er worden gevoerd aan de hand van tekeningen, ideeën, rapporten etc.  Er zal genoeg inspiratie aanwezig zijn om het over te hebben.

 

Vrijdag 26 mei 16.00 - 20.00 uur.

Locatie:  Projectbureau Holwerd aan Zee, Visweg 30 te Holwerd.

 

Café Holwerd aan Zee is een initiatief van de Stichting Holwerd aan Zee.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

 

Wij hopen u graag te zien in café Holwerd aan Zee

 

 

De werkgroep Holwerd aan Zee

Hessel Hiddema

Theo Broersma

Marco Verbeek

Jan Zijlstra

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën