Delen op Pinterest

Symposium Holwerd aan Zee, maandag 9 februari 2015

5 februari 2015

Na anderhalf jaar verkennend onderzoek en 100% draagvlak te hebben gecreëerd sluit de verkenningsfase af met een Symposium Holwerd aan Zee (500 bezoekers).

‘Holwerd aan Zee’ heeft zich in de afgelopen twee jaar bewezen als een ambitieus, door inwoners van Holwerd zelf bedacht, project. Een open vaarverbinding met het water moet het Friese dorp een stuk aantrekkelijker maken voor toeristen en bovendien moet het project de waterhuishouding verbeteren. ‘Holwerd aan Zee’ is inmiddels door verschillende partijen omarmd.

Stichting Holwerd aan Zee en De Waddenacademie organiseren op 9 februari van 12 uur tot 17 uur in MFA Holwerd een symposium over het  project, waarin onder meer het  haalbaarheidsonderzoek en de maatschappelijke kosten en baten analyse (MKBA) worden gepresenteerd.

Het symposium zal worden voorgezeten door prof. Jouke van Dijk, voorzitter van de Waddenacademie en zelf geboren in Holwerd.

Alle informatie over het programma en aanmelden.

Bron: Waddenacademie

 

 

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën