{“dynamic”:true,”content”:”post_title”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“}}

januari 12, 2017

Studenten maken inspirerende ontwerpen Holwerd aan Zee

Op donderdagavond 26 jan. presenteren studenten van hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden zeventien schetsontwerpen in het kader van Holwerd aan Zee.

Op donderdagavond 26 januari presenteren studenten van hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden zeventien schetsontwerpen in het kader van Holwerd aan Zee. Ze dragen zo hun steentje bij aan de plannen rond Holwerd aan Zee. Hoe komt uw leefomgeving eruit te zien als de plannen van de studenten door gaan? In het MFA Holwerd is iedere belangstellende welkom om te komen horen en zien wat de studenten hebben bedacht en daarover door te praten. De avond begint om 20.00 uur.

De opleiding Management van de Leefomgeving van hogeschool Van Hall Larenstein leidt studenten op om creatieve oplossingen te bedenken voor de leefomgeving, samen met bewoners, ondernemers, overheden en organisaties. Dit sluit goed aan bij de organisatie en doelen van Holwerd aan Zee. De studenten zijn daarom begin november 2016 enthousiast begonnen aan hun opdracht om voor een aantal plekken in en om Holwerd inspirerende schetsontwerpen te maken, die aansluiten bij de geschiedenis van het dorp en de wensen van de opdrachtgever. Na negen weken hard werken zijn de ontwerpen klaar om te tonen aan de opdrachtgever, en iedereen die hiervoor belangstelling heeft.