Delen op Pinterest

Klei-onderzoek Holwerd aan Zee kanshebber LC Awards

29 mei 2018

Sinds vandaag kan er worden gestemd voor de verkiezing van het beste schoolonderzoek van 2018. Grote kanshebber voor de LC Awards is het onderzoek naar de kwaliteit van de klei bij Holwerd aan Zee.

Om de vraag van de werkgroep te beantwoorden of de klei geschikt is voor een toekomstige dijkversterking, hebben Peter de Vries, Willem Hoogland, Jesse Cuperus en Hein Boonstra van Nordwin College Leeuwarden / MBO Life Sciences de samenwerking gezocht met de experts van advies- en ingenieursbureau LievenseCSO. Dit heeft een zeer waardevol rapport opgeleverd. Niet alleen omdat het onderzoek volgens landelijke normen en richtlijnen is uitgevoerd, maar vooral vanwege de positieve uitkomsten voor Holwerd aan Zee. De werkgroep is zeer tevreden met het onderzoek en roept dan ook op om massaal te stemmen via: https://bit.ly/2GWJla8

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën