Delen op Pinterest

Informatiebijeenkomst Hotel Holwerd 18 augustus

3 augustus 2015

Holwerd is in beweging en dat blijkt steeds meer. Op dinsdag 18 augustus om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst betreffende Hotel Holwerd in het MFA. Na de presentatie is er een update van de plannen Holwerd aan Zee.

Op deze bijeenkomst worden de inwoners van Holwerd en andere belangstellenden geïnformeerd over het idee Hotel Holwerd en de eventuele toekomstige plannen, en dit gebeurt nu enigszins in stroomversnelling.

Op 16 en 17 oktober wordt o.a. Holwerd het toneel voor de viering van het 50 jarig bestaan van de waddenvereniging. Op deze dagen komen er 200 gasten waaronder wetenschappers, ondernemers, bestuurders etc. Holwerd bezoeken.
Uiteraard moeten deze gasten onderdak krijgen in het dorp en ook moet hen worden getoond wat Holwerd zo mooi en bijzonder maakt.
Kortom Hotel Holwerd met de hulp van de inwoners van Holwerd!

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, kom dan langs op dinsdag 18 augustus om 19.30 in het MFA te Holwerd.

Klik hier voor de uitnodiging.

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën