Delen op Pinterest

Holwerd aan Zee tevreden over symposium Koninklijk Paleis

18 juni 2017

De werkgroep Holwerd aan Zee kijkt tevreden terug op het symposium in het Koninklijk Paleis. Dit symposium vond 15 juni 2017 plaats in het Paleis op de Dam en gastheer en gastvrouw waren Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.

Het onderwerp van deze dag was bevolkingsdaling in het landelijk gebied, waar Holwerd aan Zee als voorbeeldproject perfect tussen paste. De werkgroep kreeg dan ook ruim de gelegenheid om Holwerd aan Zee onder de aandacht te brengen bij de leden van het Koninklijk Huis: niet alleen tijdens de workshops en het plenaire deel, maar zeker ook tijdens het aperitief en het diner. Zonder in details te kunnen treden, is de conclusie dat Holwerd aan Zee deze dag een aantal zeer interessante toehoorders voor zich heeft gewonnen. Al met al een onvergetelijke en zeer geslaagde dag voor Holwerd aan Zee.

 

Meer info over het symposium is te vinden op

https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2017/06/15/paleissymposium-%E2%80%98depopulation-of-rural-areas%E2%80%99

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën