Delen op Pinterest

Holwerd aan Zee ontwikkelt door

11 december 2016

De belangrijkste conclusie na een jaar van onderzoek is dat de werkgroep Holwerd aan Zee, samen met onze belangrijkste shareholders, ook in 2017 keihard blijft werken aan de realisatie van Holwerd aan Zee.

2017 wordt het jaar van de eerste grote projecten: Sense of Place, UNESCO Man & Biosphere, en de nieuwe gebiedscoöperatie Holwerd aan Zee gaat aan de slag met Hotel Holwerd, de bouw van nieuwe recreatiewoningen en een icoon van een hotel op de dijk.

Ondertussen gaan MBO, HBO en studenten van verschillende universiteiten door met onderzoek in ons Living Lab voor een duurzame evenwichtige ontwikkeling van de Waddenkust.

Want dat is Holwerd aan Zee: wij gooien een flinke steen in het water en de golven brengen wat ons betreft het hele kustgebied in beweging. De bekende olievlekwerking of – iets vriendelijker voor het Wad - het domino-effect van Holwerd aan Zee. Nog steeds met als doelstelling: omzet, leefbaarheid en banen. Stip op de horizon blijft een doorbraak voor mens en natuur. En ja, er blijf een verbinding met de zee.

Dit werd bekend gemaakt tijdens de druk bezochte presentatieavond van Holwerd aan Zee op dinsdag 6 december j.l.

l.

De gehele presenttieavond is terug te lezen op ons YouTube kanaal

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën