Delen op Pinterest

Holwerd aan Zee naar Architectuur Biennale Rotterdam

28 december 2017

Holwerd aan Zee is door de Rijksbouwmeesters van Nederland en België geselecteerd voor de achtste én negende editie van de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR). Deze dubbele Biennale (biennale is een tweejaarlijks event) vindt tot en met 2020 plaats in Rotterdam en Brussel en heeft als thema ‘The Missing Link’.

Rijksbouwmeester Floris Alkemade, de Vlaamse Bouwmeester Leo van Broeck en de Belgische architect Joachim Declerck, hopen in drie jaar tijd antwoorden vinden om het huidige gat te overbruggen tussen innovatieve plannen en de daadwerkelijke uitvoering van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en het klimaatverdrag van Parijs. Holwerd aan Zee is hiervoor geselecteerd uit 170 projecten van over de hele wereld. Een hele eer om hier samen met een aantal andere projecten een bijdrage aan te mogen leveren, aldus de werkgroep Holwerd aan Zee.

Meer info op: https://iabr.nl/

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën