Delen op Pinterest

Historische landing vliegveld Holwerd aan Zee

2 juli 2018

Vrijdag 6 juli a.s. is de landing van een elektrisch vliegtuig op het eerste ‘Electric Only’ vliegveld bij Holwerd aan Zee. Een historisch moment. Doel van de landing is om het elektrisch vliegen – mede in het kader van de Elfwegentocht 2018 – onder de aandacht te brengen.

De landing van het elektrische toestel wordt omkleed met diverse kleurrijke megavliegers van de Fryske Draeken uit Drachten en spectaculaire aerobatics van de zweefvliegtuigen van de Friese Aeroclub uit Leeuwarden. De vliegers van de 170 basisschoolkinderen uit Holwerd  maken het plaatje compleet. Het evenement vindt plaats in het weiland aan de Ljouwerterdyk en duurt van 13.00 tot 15.00 uur.

Zie Facebook @Holwerdaanzee voor meer info

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën