Delen op Pinterest

Bezoek aan Tweede Kamer

1 juni 2017

Vandaag heeft de werkgroep een bezoek gebracht aan Harry van der Molen, Lid Tweede Kamer CDA

Anders dan het laatste bezoek, kon de werkgroep nu zonder kleerscheuren het Tweede Kamer gebouw in Den Haag betreden.

Aanleiding van het bezoek was om bij te praten over de vorderingen die het project Holwerd aan Zee maakt. De bijeenkomst was nuttig en heeft goede verbindingen opgeleverd. Harry van der Molen heeft de werkgroep via Twitter nogmaals bedankt voor het bezoek.

 Tweet Harry van der Molen

Bedankt @HolwerdaanZee voor jullie bezoek. Goed om elkaar op de hoogte te houden. Belangrijk project voor natuur, economie en tegen krimp!

Jouw Hulp

Onze doelstelling is om Holwerd te ontwikkelen tot recreatiekern aan de Waddenzee met als gevolg een Economische spin-off genereren voor de hele regio. Met als gevolg: Leefbaarheid, banen en omzet in heel Noordoost Fryslân! Jouw hulp is welkom.

Lees meer over Jouw Hulp

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel crowdfinancing genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Lees meer over Crowdfunding

Goede Ideeën

Van onderop werken aan aan sterk Noordoost Fryslân. Dat is wat we met Holwerd aan Zee graag willen. Wij dagen u uit!

Lees meer over Goede Ideeën